Nyttigare produkter

runner

Vi är vad vi stoppar i oss har någon skarp hjärna sagt och det kan diskuteras i oändlighet om det stämmer eller inte. Vad vi vet är att vi vill inte stoppa i oss det som är giftigt och farligt för oss. Många försöker att äta nyttiga produkter som är bra för vår kropp och som gör att vi mår bra.

I samband med träning så är det viktigt med kostintaget, vi bör inte stoppa i oss vad som helst oavsett om vi tränar eller inte. Det kanske är viktigare när vi inte tränar att ha koll på vad vi äter. Överhuvudtaget så är nyttiga produkter något som vi kanske skulle börja använda mer än vad vi gör, handla ekologisk mat och ekologiska produkter för vår kropp gör att vår miljö mår bättre. Om vi mår bättre för att vi äter ekologisk mat diskuteras, men det är ju inte sämre än allt annat vi stoppar i oss.

eco-food

Om vi har en tanke med allt vi gör så kanske vi kan få till en förändring, hos oss själva och hos andra. Tillsammans kan vi skapa en förändring i vår mat och träningskultur. Framförallt vill vi må bra och att äta rätt och röra på oss finns det bevis på att det gör oss gott, självfallet så kan vi unna oss en pizza eller något annat någon gång. Men i det stora hela så är det bra att tänka efter vad vi stoppar i oss. Det är inte lätt att göra en förändring, det är vi medvetna om. Men att börja i små steg är en bra början.